Loading...


Интернет реклама УБС

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 18 лютого 2016
П'ятниця, 19 лютого 2016 00:19

Шахтар-Шальке 0:0.Огляд матчу

Львів. "Арена Львів"

Головний арбітр: Хюсейн Гечек (Туреччина)

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Шальке" (Гельзенкірхен, Німеччина) 0:0

"Шахтар": Пятов, Коваленко, Ракицький, Срна, Ісмаїлі, Тайсон (Едуардо 80), Гладкий, Малишев (Кривцов 89), Марлос (Ньому 74), Степаненко, Кучер

"Шальке": Ферманн, Нойштедтер, Матіп, Сані (Сем 87), Ерік Максім Шупо-Мотінг, Бельханда (Хунтелаар 88), Горецький, Майер (Шопф 81), Колашінац, Гайс, Кайсара

Попередження: Кучер 80, Гладкий 84, Кучер 86 - Сані 78 Вилучення: Кучер 86

Опубліковано в ліга Європи

Національний комітет спорту інвалідів України та Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» для учасників антитерористичної операції, які отримали важкі поранення або інвалідність внаслідок участі у бойових діях на Сході України, проводять на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру, що знаходиться у с.Яворів, Турківського району Львівської обл., оздоровчі фізкультурно-реабілітаційні заходи.

Під час заходу, що триває 12 днів, воїни АТО мають можливість займатись в тренажерному залі, покращувати свій психологічний та фізичний стан за допомогою йоги, тренуватись на лижних та біатлонних трасах узимку, а влітку - займатись скандинавською ходою та туризмом. Заняття проводять досвідчені фахівці з фізкультурно-спортивної реабілітації людей з інвалідністю. Зняти наслідки емоційного та фізичного напруження допомагають вечори активного спілкування, сауна тощо.

Участь у цих заходах для воїнів АТО - безкоштовна.

Запрошуємо усіх зацікавлених учасників АТО, які отримали важкі поранення або інвалідність внаслідок бойових дій на Сході України, до участі в цих оздоровчих фізкультурно-реабілітаційних заходах. За довідками прохання звертатись за тел.: 044 289 43 30, контактною особою є Калініна Нонна Львівна.

Опубліковано в Допомогти!

З 00:00 18 лютого 2016 року Україна припинила пропуск фур з Росії через білоруський кордон.

Про це йдеться в повідомленні Державного прикордонного комітету Білорусі.

"На рівні прикордонпредставницьких контактів від української сторони отримана інформація про те, що з 00:00 18 лютого 2016 р. рішенням Кабінету міністрів України великовантажні транспортні засоби з реєстраційними номерами Російської Федерації не будуть пропускати на українську територію", - йдеться в повідомленні.

 

Опубліковано в Україна-Росія

На Росії досягли піку дебілізму в популяризації чемпіонату Європи з біатлону, який пройде в Тюмені з 24 по 28 лютого.

Спеціально до старту турніру тюменські кури почали нести ексклюзивні яйця.

Таку інновацію втілила в життя тюменська птахофабрика "Пышминская". Вона почала виготовляти лінійку продукції під брендом "Біатлон. Тюмень-2016", передає офіційна сторінка організаторів чемпіонату Європи в соціальній мережі "Вконтакте".

 Нагадаємо, Україна оголосила бойкот російському чемпіонату Європи і пропустить етап у Тюмені.

Опубліковано в смішне,стьоб

Державний Музей авіації в Києві (Жуляни) став одним із 14 найкращих світових музеїв літаків за версією CNN.

Автори рейтингу відзначають, що одним із найбільш вражаючих експонатів музею можна назвати Ту-104. Вони підкреслюють, що більшість літаків, які тут представлені, зроблені за часів СРСР. На території музею, площею в 20 га, знаходиться приблизно 70 експонатів.

Київський музей авіації знаходиться під шефством Національного Авіаційного Університету.

Також до рейтингу увійшли музеї у Вашингтоні (США), Даксфорде (Великобританія), Огайо (США), Ле Бурже (Франція), Краків (Польща) та інші.

Опубліковано в суспільство

читайте також

архів новин

« Лютий 2016 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

нові дописи

останні новини


Интернет реклама УБС

вхід на сайт


Интернет реклама УБС
Loading...
Яндекс.Метрика