Loading...


Интернет реклама УБС

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 11 лютого 2016

На в'їзді у Закарпаття активісти розвертають російські фури.

Акція стартувала в районі Нижніх Воріт у четвер, 11 лютого близько 16:30. Ініціаторами акції виступили місцеві патріотичні організації - ГО "Побратими України", "Карпатська січ", "Айдар" (волонтери), Спілка УБД в АТО (Ужгород).

Також націоналісти та добровольці Закарпаття оголошують про "створення блок-постів на в'їздах в Закарпатську область для протидії і недопущення в Україну торговельного транспорту російського окупанта".

Нагадаємо, що днями Польща заявила про заборону в'їзду в свою державу російським фурам, відтак вони активно користуються кордоном між Закарпаттям і Словаччиною та Угорщиною.

- Ми, націоналісти, добровольці і небайдужі, заявляємо : доки російський окупант не буде визнаний країною-агресом, не отримає заборону на розміщення свого бізнесу на українській землі і доки влада не перекриє торгівлю з Росією, доти ми своїх позицій не здамо! Закликаємо усіх небайдужих долучатись до блокади в с.Нижні Ворота (вище поста 5км) Воловецького р-ну і не допускати ворога у свій тил! Слава Україні! Смерть окупантам! - йдеться у заяві ініціаторів акції.

Опубліковано в Україна-Росія

Віце-прем'єр уряду Росії Дмитро Рогозін не зможе відвідати Чорногорію на запрошення депутата від опозиційної коаліції "Демократичний фронт" Мілана Кнежевича.

За даними МЗС Чорногорії, Кнежевич запросив Рогозіна без будь-яких консультацій з відповідними органами.

"Дмитро Рогозін перебуває у списку російських громадян, яким не дозволено в'їзд у Чорногорію на підставі рішень її уряду й у зв'язку із санкціями щодо Росії, які слідом за ЄС ввела і Чорногорія", - повідомляє сербська телерадіокомпанія РТС із посиланням на МЗС Чорногорії.

Видання зазначає, що Рогозін неодноразово виступав із заявами у зв'язку з наміром Чорногорії вступити в НАТО.

Нагадаємо, що члени НАТО ухвалили позитивне рішення щодо вступу до альянсу Чорногорії. Країна стане 29-м членом організації. Росія назвала це рішення "конфронтаційним кроком, який змушує Москву до відповідної реакції".

Наприкінці минулого року, Чорногорія продовжила санкції, встановлені рішенням Ради ЄС, згідно з якими забороняється імпорт та експорт товарів до Криму і Севастополя.

Прем'єр-міністр Чорногорії Міло Джуканович неодноразово звинувачував Росію в організації антиурядових мітингів, спрямованих на зміну влади в Чорногорії.

Нещодавно, СБУ заборонила Рогозіну в’їзд на територію України.

У квітні минулого року через візит Дмитра Рогозіна до Норвегії вибухнув дипломатичний скандал. Російський віце-прем'єр, який курирує оборонний сектор приїхав в норвезьке місто Лонг'їр на архіпелазі Шпіцберген.

Опубліковано в світ

В ефірі британської телевізійної програми кримінальних новин Crimewatch стався курйозний випадок.

Ведучий програми Джейсон Мохаммед випадково виявився майже точною копією злочинця, про якого говорилося в передачі.

Першою надзвичайну схожість Мухаммада з карним злочинцем зазначила співробітниця британської поліції, а після цього жарт підхопили користувачі соціальних мереж.

Пізніше фрагмент програми, в якій телеведучий незворушно стоїть на тлі знімка бандита, дуже схожого на нього, набрав кілька тисяч переглядів на YouTube.

Сам Джейсон, коментуючи відео в своєму Twitter, тільки підтвердив відеокартинку.

Відзначимо, що в ефірі програми йшлося про Віктора Лакатоса, який оголошений в розшук за жорстокий напад на жінку похилого віку. Незабаром його спіймали і засудили до 18 років в'язниці. 

Опубліковано в смішне,стьоб

Сім'я з Канади зняла і опублікувала на своїй сторінці в соцмережі злегка прискорене відео, в якому показали, як мамі вдається справлятися з чотирма дітьми.

У відео "супермама" продемонструвала, як їй вдається за дві хвилини одягнути всіх своїх дітей-непосид.

Опубліковано в смішне,стьоб

читайте також

архів новин

« Лютий 2016 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

нові дописи

останні новини


Интернет реклама УБС

вхід на сайт


Интернет реклама УБС
Loading...
Яндекс.Метрика