Loading...


Интернет реклама УБС

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 08 лютого 2016

Серед танцюристів було три українці, а всі інші - японці.

В одному із номерів вони виконали українські народні танці. В тому числі і гопак у жартівливій інтерпретації. Своєї класичної школи балету в Японії немає. Але є школи сучасного балету. Одна з них належить харків'янину Сергію Савощенку - одному з талановитих українських балерунів і викладачів. Він ділиться і навчає вихованців класичному балетному мистецтву. Також робить сучасні постановки. Це був щорічний концерт-звіт школи

На концерт гості могли потрапити за безкоштовними запрошеннями. Їх розповсюджували в тому числі серед української громади.

 

Україна і НАТО найближчим часом досягнуть домовленості про співпрацю в галузі створення Сил спецоперацій.

Про це в інтерв'ю УНІАН повідомив виконуючий обов'язки голови місії України при НАТО Єгор Божок.

«Найближчим часом – я не хотів би забігати наперед, але ви побачите конкретні результати і конкретні домовленості щодо створення Сил спецоперацій, які ми укладемо з альянсом за результатами зустрічей президента України тут, у штаб-квартирі НАТО, а також у штабі командувача збройних сил НАТО в Європі в Монсі, які відбулися в грудні торік», – сказав він.

З його слів, документ буде підписано найближчими тижнями в Україні.

«Це будуть домовленості про співпрацю України і НАТО в галузі створення Сил спецоперацій, які визначатимуть низку конкретних напрямків, де ми отримаємо консультативну, навчальну та матеріально-технічну допомогу НАТО», – зазначив він.

Зі слів Божка, взаємодія НАТО й України в цій галузі охоплюватиме дуже широкий спектр питань, починаючи від доктринальної бази і закінчуючи конкретною підготовкою та оснащенням конкретних бійців.

Крім того, з його слів, Україна і союзники з Північноатлантичного альянсу також найближчим часом досягнуть домовленості про початок проекту допомоги НАТО у відновленні ВМС.

«Ми говоримо про відновлення за новими стандартами і зразками, що, де-факто, означає формування нових ВМС», – підкреслив український дипломат.

Крім того, Україна і НАТО розроблять держпрограму реформування ЗСУ до травня.

Опубліковано в світ

Китайські банки вбудовані в глобальну економіку і цінують відносини з американськими банками, тому де-факто вони приєдналися до фінансових санкцій проти Росії.

Про це повідомив виконавчий директор Ділової ради Росія-АСЕАН Віктор Тарусін в бесіді з журналом "Коммерсантъ-Власть".

"Китайські банки не тільки відмовляли російським компаніям і фізичним особам у видачі кредитів, але і змушували закривати рахунки і переводити кошти в інші місця, - повідомив Тарусін.

Експерти, опитані журналом, у якості двох основних проблем спільного бізнесу росіян і китайців також розповіли про нерозуміння китайського менталітету і прагнення китайців до контролю над бізнесом.

"Наразі китайці стали вимагати у багатьох компаніях контролю, раніше цього не було", - зауважив Максим Соков, гендиректор компанії En+, розповідаючи про одну з операцій компанії. - Вони кажуть, ми готові інвестувати, але нам потрібно 50%+1 голос".

Через це, за його словами, в 2015 році не відбулися дуже багато угод.

Як відомо, 22 грудня 2015 року Міністерство фінансів США ухвалило рішення про посилення санкцій, запроваджених проти громадян та юридичних осіб, при чому - не лише зареєстрованих у Російській федерації.

Опубліковано в світ

читайте також

архів новин

« Лютий 2016 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

нові дописи

останні новини


Интернет реклама УБС

вхід на сайт


Интернет реклама УБС
Loading...
Яндекс.Метрика