Loading...


Интернет реклама УБС

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 15 лютого 2016

Українка Ганна Різатдінова тріумфально виступила на традиційному турнірі з художньої гімнастики Miss Valentine, який відбувся Естонії.

Кримчанка завоювала відразу 5 медалей вищої проби. Нашій гімнастці не було рівних у багатоборстві та ще чотирьох фіналах. При цьому під час вправи з обручем Анна викликала у глядачів справжній фурор. Вболівальники подарували Різатдіновій овації, вигукуючи "Україна - Україна!". 

Варто зазначити, що на міжнародному турнірі Україну також вельми успішно представили ще кілька спортсменок. Вікторія Мазур завоювала дві срібні медалі (обруч, м'яч) і одну бронзову (стрічка), Христина Погранична виграла "срібло" і "бронзу" (обруч, скакалка), а Олена Дьяченко стала третьою у вправі з обручем.

Крім того, наші дівчата виграли два "золота" в командному заліку. Українки стали кращими в багатоборстві та в фіналі з п'ятьма стрічками.

Опубліковано в спорт

Російська Федерація в порушення правил і процедур Світової організації торгівлі та двосторонньої міжурядової угоди щодо автомобільних перевезень в односторонньому порядку зупинила рух українських вантажних автотранспортних засобів територією Росії. До моменту отримання пояснень від російської сторони та вирішення даного питання Україна тимчасово припиняє транзитні перевезення вантажними автомобілями, зареєстрованими в Росії, територією України.

За результатами урядової наради, яка відбулася вранці понеділка, 15 лютого, Міністерство інфраструктури України та Міністерство закордонних справ України вживуть відповідних заходів.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк наголосив, що у зв’язку з тим, що Російська Федерація в односторонньому порядку здійснила порушення правил і процедур Світової організації торгівлі та в односторонньому порядку зупинила переміщення українських вантажних автотранспортних засобів територією РФ, Міністерство закордонних справ України невідкладно направило ноту Російській Федерації з вимогою пояснення таких незаконних дій.

«До моменту отримання пояснень та вирішення даного спору Україна тимчасово призупиняє дію транзитних дозволів, виданих для вантажних автомобілів з реєстрацією в Російській Федерації, що тягне за собою тимчасове припинення транзитних перевезень вантажними автомобілями РФ територією України», - заявив Арсеній Яценюк.

«Ми вимагаємо від Росії невідкладно виконати вимоги СОТ, відновити транзитний рух українських автотранспортних засобів», - наголосив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк також підкреслив, що українська сторона проводить консультації з країнами-членами Європейського Союзу та звертається до країн-членів ЄС щодо виконання Російською Федерацією базових принципів Світової організації торгівлі.

Опубліковано в Україна-Росія

Блокада російських фур: румунська митниця не пропускає російські вантажівки в Україну і оголошує страйк

У Чернівецькій області блокада російських вантажівок розвивається за найбільш цікавим сценарієм. Проїзд фур заблокований з двох сторін - Румунія не пропускає автомобілі агресора в Україну.

Опубліковано в Україна-Росія

Волонтери зняли зворушливий ролик про бійців АТО і їхніх коханих.

Ролик розміщено на сторінці Всеукраїнського центру волонтерів.

Опубліковано в суспільство

читайте також

архів новин

« Лютий 2016 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

нові дописи

останні новини


Интернет реклама УБС

вхід на сайт


Интернет реклама УБС
Loading...
Яндекс.Метрика