Loading...


Интернет реклама УБС

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 05 лютого 2016

Українська біатлоністка Олена Підгрушна здобула перемогу у спринтерській гонці під час сьомого етапу Кубка світу у канадському Кенморі.

Олена Підгрушна зуміла пройти два вогневі рубежі без жодного промаху і у своєму фірмовому стилі блискавично пройшла останнє коло, випередивши польську біатлоністку Крістіну Гузік. Бронзу у спринті завоювала італійка Доротея Вірер.

Для Олени Підгрушної ця золота нагорода стала другою в кар'єрі на етапах Кубка світу з біатлону. Раніше українська біатлоністка завоювала золото також у спринті на етапі Кубка світу в Нове Место у 2013 році.

Наразі в активі капітана збірної України у поточному сезоні - три особисті нагороди. Раніше Олена Підгрушна завоювала дві бронзи на першому етапі Кубка світу у шведському Остерсунді.

Перемога у Кенморі дозволила українській біатлоністці піднятися на сьоме місце у загальному заліку.

Опубліковано в спорт

Біля посольства Нідерландів пройшов агітаційний перформанс у стилі голландського художника ван Гога.

Активісти з перев’язаними вухами закликали голландців не слухати російську пропаганду.

Необхідність акції учасники пояснили проведенням у Нідерландах референдуму про Асоціацію України з ЄС у квітні цього року. А також впливом російської пропаганди на голландців – зокрема, російські ЗМІ звинувачують Україну у збитті «Боїнга-777» та крадіжці голландських арт-об’єктів.

Опубліковано в Україна-Росія

Альтернативний шлях експорту товарів з України до країн Азії в обхід Росії запрацює у повноцінному режимі вже менш, ніж через місяць.

Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді сказав профільний міністр Андрій Пивоварський.

Він зазначив, що потяг, який у тестовому режимі прибув в Азію 31 січня, у зворотному напрямку відправиться до кінця лютого.

Будуть відпрацьовані всі вузькі логістичні місця. І десь 20 числа в Баку буде підписано фінальний протокол, який врегулює всі технічні проблеми,
— зазначив міністр.

Пивоварський зауважив, що вже з березня поїзд курсуватиме не в тестовому, а в бізнес-режимі.

"Відтак можемо сказати, що з березня цей потяг може вийти у звичайний бізнес-режим. Керівництву ЦТС "Ліски" і ПАТ "Укрзалізниця" потрібно буде займатися маркетингом. Міністерство, президент, прем’єр, Верховна Рада зробили все, щоб цей шлях прокласти", — запевнив урядовець.

Опубліковано в світ
Адвокат української льотчиці і нардепа Надії Савченко Марк Фейгін повідомив, що переговори про відправлення українки додому вже йдуть.

Про це він написав у Twitter.

"Обвинувальний вирок Савченко вирішений, оскільки питання її звільнення вирішене також. Переговори про її відправлення додому вже йдуть", - написав Фейгін.

Опубліковано в Україна-Росія

читайте також

архів новин

« Лютий 2016 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29            

нові дописи

останні новини


Интернет реклама УБС

вхід на сайт


Интернет реклама УБС
Loading...
Яндекс.Метрика