Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish
Loading...

Интернет реклама УБС

Для воїнів АТО: оздоровчі фізкультурно-реабілітаційні заходи

Для воїнів АТО: оздоровчі фізкультурно-реабілітаційні заходи
Loading...

Національний комітет спорту інвалідів України та Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» для учасників антитерористичної операції, які отримали важкі поранення або інвалідність внаслідок участі у бойових діях на Сході України, проводять на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру, що знаходиться у с.Яворів, Турківського району Львівської обл., оздоровчі фізкультурно-реабілітаційні заходи.

Під час заходу, що триває 12 днів, воїни АТО мають можливість займатись в тренажерному залі, покращувати свій психологічний та фізичний стан за допомогою йоги, тренуватись на лижних та біатлонних трасах узимку, а влітку - займатись скандинавською ходою та туризмом. Заняття проводять досвідчені фахівці з фізкультурно-спортивної реабілітації людей з інвалідністю. Зняти наслідки емоційного та фізичного напруження допомагають вечори активного спілкування, сауна тощо.

Участь у цих заходах для воїнів АТО - безкоштовна.

Запрошуємо усіх зацікавлених учасників АТО, які отримали важкі поранення або інвалідність внаслідок бойових дій на Сході України, до участі в цих оздоровчих фізкультурно-реабілітаційних заходах. За довідками прохання звертатись за тел.: 044 289 43 30, контактною особою є Калініна Нонна Львівна.

вгору

читайте також

Loading...
Loading...
Loading...