Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish
Loading...

Интернет реклама УБС

останні статті

Фобія режиму Путіна: страх дійшов до параної

Фобія режиму Путіна: страх дійшов до параної
Loading...

Здавалося б, Росія мала радіти протестам у сусідній Вірменії: соціальні гасла, «братній» народ. Чим не продовження великої соціалістичної революції за права пролетарів? Але все одразу змінюється, коли компанія, котра експлуатує трудящих, виявляється російською, а будь-які протести в сусідських країнах Кремль автоматично розцінює, як загрозу своєму режимові.

Значна частина населених пунктів СРСР мали у своїй топоніміці згадки про переворот 1917 року. Українські міста, особливо на Лівобережжі, досі рясніють всіма цими проспектами «40-річчями Жовтня», вулицями «Революції», «Великого Жовтня», «Аврори», а подекуди ще можна натрапити й на пам’ятники «героям революції».

Незабаром, завдяки законам про декомунізацію, вони зникнуть із мап українських міст. А от столиця Російської Федерації Москва та головне місто Російської імперії Санкт-Петербург (тоді – Петроград) – зовсім не поспішають позбуватися революційної топоніміки. Ба більше, в Білокам’яній навіть подумують повернути назад на Луб’янку пам’ятник Феліксу Дзержинському, одному з організаторів листопадового заколоту. Все це виглядає доволі дивно, адже будь-який натяк на революцію в теперішній Росії – це саме те, чого страшенно боїться Володимир Путін.

Акція протесту у Москві (архівне фото)
Акція протесту у Москві (архівне фото)

 

Революція та контрреволюція

Коли в листопаді 1917 року більшовики скоїли переворот, вони обіцяли, що це не єдина така дія, а всю планету невдовзі очікує Світова революція.

Більшовицька Росія мала стати найбільшим експортером переворотів, проте якось з цим не склалося. Усі Ельзаські, Угорські та Баварські радянські республіки дуже швидко здулися, а потенційний похід на Індію самі більшовики визнали божевіллям та згорнули проект.

Після цього СРСР встановив дипломатичні зв’язки із «клятими буржуями» і радо користав з того. Згодом соціалістичний світ таки поповнився ще кількома республіками, після «визволення» від нацистів, а насправді – нової окупації країн Східної та Південної Європи, а також Кореї.

Пізніше керівництво Союзу спробувало провести кілька переворотів у країнах Латинської Америки та Азії, проте далеко не всі із них виявилися успішними.

Із ослабленням Радянського Союзу розпочався зворотній процес. Країни соцтабору в різний час пройшли через демократичні революції, аби скинути маріонеткову прокремлівську владу та позбутися спадку окупантів.

Декотрі проходять через це ще й досі. З кожним роком процес стає все ближчим до Білокам’яної. Україна, Грузія, Киргизстан, знову Україна, а тепер і Вірменія. Хай навіть протести в останній мають соціальний характер та майже не несуть чітких антиросійських меседжів – вони все одно лякають Путіна та його кліку.

Вони вже встигнули накоїти помилок, назвавши все технологією Заходу та втручанням Києва. У них цей страх дійшов до параної. Вони заразили ним 89% соціуму, постійно повторюючи мантру про стабільність, розхитування човна та руку Заходу у протестах проти диктаторів.

При цьому росіяни ще умудряються ображатися, що в Україні валять пам’ятники Леніну – чоловікові, котрий здійснив революцію в Російській імперії за гроші західних фондів і котрий дуже любив валити пам’ятники. Іронія, чи не так?

Акція протесту у Москві (архівне фото)
Акція протесту у Москві (архівне фото)

 

Бумеранг революції неодмінно повернеться в Росію

Росія майже століття тому запустила цей бумеранг революції і ось зараз в Кремлі майже фізично відчувають його наближення. Що от-от він повернеться в точку, з котрої його випустили і болісно вдарить в затилок, аби коло могло замкнутися. Аби вбити звіра в його лігві.

Весь хаос, усі страждання, все, що колись послала цим запуском у світ – усе повернеться Росії, аби врешті змогла переключитися на власні проблеми та відстати від сусідів, давши їм врешті спокій. Тоді країна зможе розібратися в собі, провести декомунізацію, переосмислити ціннісну систему і повернутися в лоно цивілізованих народів.

А поки є сили – Путін та його кліка втікатимуть від бумеранга, що є сили. Тільки він все одно застане їх зненацька і виб’є ґрунт із-під ніг. Закон бумеранга – нічого особистого.

Детальніше в цій категорії: « Некролог Путину Задорнов - kloun u pidarasov »
вгору
Loading...
Loading...

"зіркові" новини

Шановні,друзі.Кожна новина на сайті оцінюється читачами.За допис можна поставити від 1 до 5 зірочок.Відповідно,вираховується рейтинг новин.В цій рубриці представлена "десятка" найрейтинговіших новин за останні 100 днів.

Королевська втікала з Чернігова

15 квітня 2016
Королевська втікала з Чернігова
Королевська втікала з Чернігова на таксі Сьогодні, 15 квітня у Чернігові була спроба…

У Росії замовчують бунт мотострілецької бригади

16 березня 2016
У зв’язку з оприлюдненням в українських та російських ЗМІ реальних прізвищ кадрових…

Посол України в Хорватії дипломатично "послав" російського посла

10 лютого 2016
Посол України в Хорватії Олександр Левченко написав послу Росії в Хорватії Анвару Азімову…

Севастополь обклеїли проукраїнськими плакатами

19 лютого 2016
Вулиці анексованого Севастополя заполонили постери, що розповідають про родинні зв’язки…

Полтавчани перші в світі навчилися заробляти гроші з ...снігу.Фото

22 січня 2016
В Полтаві презентували новий стартап. Виявляється, тепер можна заробляти гроші за…

Москаль порадив російським перевізникам як обійти блокаду на Закарпатті

12 лютого 2016
Як обійти російським перевізникам блокаду на Закарпатті в ексклюзивному коментарі для…

У Києві "Азов" та патріоти розігнали мітинг комуністів

17 березня 2016
Сьогодні, 17 березня,комуністів,що зібралися біля Історичного музею з метою провести…

У Полтаві вимагають закриття російських банків.Відео

11 березня 2016
Кілька десятків активістів сьогодні у Полтаві провели акцію протесту під будівлею…

Йожеф Сабо закликав українських футболістів не грати в Росії

10 березня 2016
Легендарний в минулому футболiст і тренер київського Динамо Йожеф Сабо закликав…

США продовжили санкції проти Росії

03 березня 2016
Президент США Барак Обама підписав указ про продовження на рік санкцій проти Росії, які…
Loading...