Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish
Loading...

Интернет реклама УБС

спорт.останні новини

"Україна!" Кримська гімнастка викликала фурор на міжнародному турнірі.Відео

  • Опубліковано в спорт

Українка Ганна Різатдінова тріумфально виступила на традиційному турнірі з художньої гімнастики Miss Valentine, який відбувся Естонії.

Кримчанка завоювала відразу 5 медалей вищої проби. Нашій гімнастці не було рівних у багатоборстві та ще чотирьох фіналах. При цьому під час вправи з обручем Анна викликала у глядачів справжній фурор. Вболівальники подарували Різатдіновій овації, вигукуючи "Україна - Україна!". 

Варто зазначити, що на міжнародному турнірі Україну також вельми успішно представили ще кілька спортсменок. Вікторія Мазур завоювала дві срібні медалі (обруч, м'яч) і одну бронзову (стрічка), Христина Погранична виграла "срібло" і "бронзу" (обруч, скакалка), а Олена Дьяченко стала третьою у вправі з обручем.

Крім того, наші дівчата виграли два "золота" в командному заліку. Українки стали кращими в багатоборстві та в фіналі з п'ятьма стрічками.

Детальніше ...

Україна призупиняє транзитні переміщення вантажних автомобілів РФ територією України

Російська Федерація в порушення правил і процедур Світової організації торгівлі та двосторонньої міжурядової угоди щодо автомобільних перевезень в односторонньому порядку зупинила рух українських вантажних автотранспортних засобів територією Росії. До моменту отримання пояснень від російської сторони та вирішення даного питання Україна тимчасово припиняє транзитні перевезення вантажними автомобілями, зареєстрованими в Росії, територією України.

За результатами урядової наради, яка відбулася вранці понеділка, 15 лютого, Міністерство інфраструктури України та Міністерство закордонних справ України вживуть відповідних заходів.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк наголосив, що у зв’язку з тим, що Російська Федерація в односторонньому порядку здійснила порушення правил і процедур Світової організації торгівлі та в односторонньому порядку зупинила переміщення українських вантажних автотранспортних засобів територією РФ, Міністерство закордонних справ України невідкладно направило ноту Російській Федерації з вимогою пояснення таких незаконних дій.

«До моменту отримання пояснень та вирішення даного спору Україна тимчасово призупиняє дію транзитних дозволів, виданих для вантажних автомобілів з реєстрацією в Російській Федерації, що тягне за собою тимчасове припинення транзитних перевезень вантажними автомобілями РФ територією України», - заявив Арсеній Яценюк.

«Ми вимагаємо від Росії невідкладно виконати вимоги СОТ, відновити транзитний рух українських автотранспортних засобів», - наголосив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк також підкреслив, що українська сторона проводить консультації з країнами-членами Європейського Союзу та звертається до країн-членів ЄС щодо виконання Російською Федерацією базових принципів Світової організації торгівлі.

Детальніше ...

Румунська митниця не пропускає російські вантажівки в Україну і оголошує страйк

Блокада російських фур: румунська митниця не пропускає російські вантажівки в Україну і оголошує страйк

У Чернівецькій області блокада російських вантажівок розвивається за найбільш цікавим сценарієм. Проїзд фур заблокований з двох сторін - Румунія не пропускає автомобілі агресора в Україну.

Детальніше ...
Підписатися на цей канал RSS

читайте також

Loading...
Loading...

"зіркові" новини

Шановні,друзі.Кожна новина на сайті оцінюється читачами.За допис можна поставити від 1 до 5 зірочок.Відповідно,вираховується рейтинг новин.В цій рубриці представлена "десятка" найрейтинговіших новин за останні 100 днів.

Королевська втікала з Чернігова

15 квітня 2016
Королевська втікала з Чернігова
Королевська втікала з Чернігова на таксі Сьогодні, 15 квітня у Чернігові була спроба…

У Росії замовчують бунт мотострілецької бригади

16 березня 2016
У зв’язку з оприлюдненням в українських та російських ЗМІ реальних прізвищ кадрових…

Посол України в Хорватії дипломатично "послав" російського посла

10 лютого 2016
Посол України в Хорватії Олександр Левченко написав послу Росії в Хорватії Анвару Азімову…

Севастополь обклеїли проукраїнськими плакатами

19 лютого 2016
Вулиці анексованого Севастополя заполонили постери, що розповідають про родинні зв’язки…

Полтавчани перші в світі навчилися заробляти гроші з ...снігу.Фото

22 січня 2016
В Полтаві презентували новий стартап. Виявляється, тепер можна заробляти гроші за…

Москаль порадив російським перевізникам як обійти блокаду на Закарпатті

12 лютого 2016
Як обійти російським перевізникам блокаду на Закарпатті в ексклюзивному коментарі для…

У Києві "Азов" та патріоти розігнали мітинг комуністів

17 березня 2016
Сьогодні, 17 березня,комуністів,що зібралися біля Історичного музею з метою провести…

У Полтаві вимагають закриття російських банків.Відео

11 березня 2016
Кілька десятків активістів сьогодні у Полтаві провели акцію протесту під будівлею…

Йожеф Сабо закликав українських футболістів не грати в Росії

10 березня 2016
Легендарний в минулому футболiст і тренер київського Динамо Йожеф Сабо закликав…

США продовжили санкції проти Росії

03 березня 2016
Президент США Барак Обама підписав указ про продовження на рік санкцій проти Росії, які…
Loading...