Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish
Loading...

Интернет реклама УБС

політика.останні новини

Степан Хмара Порошенку:"Пора каятися,а не піаритися"

Степан Хмара Порошенку:"Пора каятися,а не піаритися"
Loading...

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук правозахисник, народний депутат трьох скликань ВРУ, Герой України Степан Хмара підвів підсумки року президенства Петра Порошенка.

"Рік свого президенства Порошенко вирішив своєрідно підсумувати. Замість замислитися над помилками і спробувати чесно і самокритично їх оцінити для того аби в подальшому їх не повторювати, а, навпаки, зменшити, по можливості, їхні негативні наслідки – він вибрав іншу форму: самовихваляння, як тепер модно називати – самопіару на телеканалі «1+1».

Вийшло примітивно-непереконливо і наскрізь фальшиво. Розуміючи, чого можна очікувати від Порошенка, така його поведінка мене не здивувала.
Несподіванка була в іншому. Огидно було спостерігати нице блазнювання журналістки Ольги Герасимюк.

А ТЕПЕР ПРО ГОЛОВНЕ : РІК ПРЕЗИДЕНСТВА ПОРОШЕНКА

Судячи з вчорашнього інтерв’ю Порошенка, визнавати свої помилки і провали на посту президента, він не хоче, і добровільно змінювати свою поведінку не збирається.
Порошенко проявив себе як несусвітній брехун, законопорушник і аморальний тип.

Він обіцяв і згідно закону, повинен би був так зробити: в разі обрання президентом продати свій бізнес.

За рік президенства він не продав жодної акції! І це стосується не лише корпорації « Рошен», бо його бізнес різногалузевий. Більше того, його бізнес процвітає в державі-агресорові , він платить там податки (невідомо де зберігає прибутки), чим сприяє агресорові.

Порошенко підписав злочинний закон « Про особливу економічну зону в Криму». За його сприяння, окупований Крим, регулярно постачається продуктами харчування і через Крим постійно йде контрабанда товарів в Росію, серед якої чимало продукції з підприємств Порошенка! Порошенко зробив Україну заложником свого власного бізнесу і бізнесу олігархів!

Що вартують його гасла про боротьбу з корупцією, коли він сам є найбільшою загрозою корупції в державі, про що засвідчує його кадрова політика? Ось тільки деякі приклади: призначення кандидатури Гонтаревої на посаду голови Нацбанку нанесло Україні колосальні фінансові збитки і удар по банківській системі (кровоносній системі економіки).

Через безконтрольне і необґрунтоване рефінансування банків, особливо тих, які беззаперечно підлягали ліквідації, було розкрадено десятки мільярдів народних грошей(!) Банки, близькі до Гонтаревої і Порошенка, навпаки, процвітають.

Призначення і утримування на посаді глави президентської адміністрації бізнес- партнера Порошенка, відомого шахрая – афериста Ложкіна, який не сплатив державі десятки міліонів доларів і надалі ховає свої прибутки в далеких офшорах, демонстративно підтверджує сприяння, покривання і особисту причетність до корупції Порошенка!

Призначення на одну з ключових посад в уряді – міністра енергетики, ставленика Порошенка п. Демчишина носить серйозні збитки для нацбезпеки! На інших корупційних призначеннях Порошенка не буду зупинятися, всі вони відбуваються не за принципом «3П»(професіоналізм, патріотизм, порядність) , а за принципом особистої відданості Порошенкові і його кланові.

ПРОВАЛИ В ОБОРОНОЗДАТНОСТІ ДЕРЖАВИ:

-Відсутність реформ в системі Міноборони і Генеральному штабі і ЗСУ;

-Прикривання від відповідальності за провали боєвих операцій по фронті на Донбасі начальника Генерального штабу – Головнокомандуючого ЗСУ г-л Муженка, г-м Назарова та інших;

-Відмова Порошенка юридично визнати збройний конфлікт на Донбасі війною РФ проти України, а Росію державою-агресором з відповідними наслідками: розрив дипломатичних і торгівельних відносин з РФ; створення ставки Верховного Головнокомандуючого; мобілізацію всіх державних ресурсів для звільнення окупованих РФ районів Донбасу і відновлення там Конституційного ладу;

-Не бажання організувати координацію оборонно-промисловим комплексом України через створення відповідної структури в Уряді.

Так звані «мирні ініціативи Порошенка» і Мінські домовленості – насправді це втілення плану Путіна по знекровленню і дестабілізації України, а в кінцевому рахунку знищення державності України. Це шлях поетапної капітуляції, на який погодився Порошенко, ставши на шлях зради національних інтересів України!

Декларації Порошенка про деолігархізацію і демократизацію в Україні – пустопорожня, брехлива демагогія, бо сам Порошенко не бажає розставатися зі своїм олігархічним статусом, а відтак руйнувати олігархічну систему. Порошенко зробив с вій вибір між президенством і бізнесом на користь останнього.

Порошенко створив статус сприяння для «п’ятої колони» в Україні: не без його участі регіонали трансформувалися і успішно ввійшли в парламент як т.зв. «Опозиційний блок». До того ж Порошенко вивів з політичної тіні творця злочинної мафіозно-олігархічної системи, людину, яка возвевела на рівень загальнодержавної влади найбільш кривавий донецький клан.

Людину, на совісті якої кров Геогрія Гонгадзе - Леоніда Кучму, доручивши йому вести капітулянтські переговори в Мінську і призначивши його членом Конституційної комісії. Те саме Порошенко зробив із смотрящим Путіна в Україні Медведчуком, який ніколи не приховував своєї антиурядової діяльності, а його розгалужені структури продовжують свою тиху підривну роботу в Україні і сьогодні.

ПРОВАЛИ У ЗОВНІШНІЙ ПОЛІТИЦІ:

З вини Порошенка не проведено необхідної роботи на міжнародному рівні , аби переконати світову громадськість, що на Донбасі російська воєнна агресія, а не внутрішній конфлікт (АТО).

Зрадницькими Мінськими домовленостями Порошенко дав важіль тиску на Україну тим силам на Заході, які об’єктивно діють на користь Росії.
Своїми постійними мантрами про те, що конфлікт на Донбасі можливо вирішити дипломатичним шляхом, Порошенко деморалізуюче впливає на значну частину нашого суспільства і армії та не сприяє нарощуванню допомоги Україні ззовні.

Суспільство повинно тверезо оцінити діяльність Порошенка і, аби зупинити руйнування держави, активною позицією змусити його виконувати сумлінно обов’язки президента, а не використовувати владу для свого збагачення, а також встановлення авторитарно-олігархічної диктатури! "-пише Степан Хмара

вгору

читайте також

Loading...
Loading...

"зіркові" новини

Шановні,друзі.Кожна новина на сайті оцінюється читачами.За допис можна поставити від 1 до 5 зірочок.Відповідно,вираховується рейтинг новин.В цій рубриці представлена "десятка" найрейтинговіших новин за останні 100 днів.

Королевська втікала з Чернігова

15 квітня 2016
Королевська втікала з Чернігова
Королевська втікала з Чернігова на таксі Сьогодні, 15 квітня у Чернігові була спроба…

У Росії замовчують бунт мотострілецької бригади

16 березня 2016
У зв’язку з оприлюдненням в українських та російських ЗМІ реальних прізвищ кадрових…

Посол України в Хорватії дипломатично "послав" російського посла

10 лютого 2016
Посол України в Хорватії Олександр Левченко написав послу Росії в Хорватії Анвару Азімову…

Севастополь обклеїли проукраїнськими плакатами

19 лютого 2016
Вулиці анексованого Севастополя заполонили постери, що розповідають про родинні зв’язки…

Полтавчани перші в світі навчилися заробляти гроші з ...снігу.Фото

22 січня 2016
В Полтаві презентували новий стартап. Виявляється, тепер можна заробляти гроші за…

Москаль порадив російським перевізникам як обійти блокаду на Закарпатті

12 лютого 2016
Як обійти російським перевізникам блокаду на Закарпатті в ексклюзивному коментарі для…

У Києві "Азов" та патріоти розігнали мітинг комуністів

17 березня 2016
Сьогодні, 17 березня,комуністів,що зібралися біля Історичного музею з метою провести…

У Полтаві вимагають закриття російських банків.Відео

11 березня 2016
Кілька десятків активістів сьогодні у Полтаві провели акцію протесту під будівлею…

Йожеф Сабо закликав українських футболістів не грати в Росії

10 березня 2016
Легендарний в минулому футболiст і тренер київського Динамо Йожеф Сабо закликав…

США продовжили санкції проти Росії

03 березня 2016
Президент США Барак Обама підписав указ про продовження на рік санкцій проти Росії, які…
Loading...