Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish
Loading...

Интернет реклама УБС

спорт.останні новини

Маркевич та українські збірники підтримали бійців у зоні АТО.Фото.Відео

Маркевич та українські збірники підтримали бійців у зоні АТО.Фото.Відео
Loading...
Головний тренер дніпропетровського «Дніпра» Мирон Маркевич разом зі своїм помічником у тренерському штабі, екс-гравцем збірної України Володимиром Єзерським, двома нинішніми представниками «синьо-жовтих» Артемом Федецьким і Романом Зозулею та прес-секретарем збірної України Олександром Гливинським відвідали Донецький прикордонний загін у Маріуполі та підтримали українських військових, що захищають терени нашої держави у зоні антитерористичної операції (АТО).
 
Національна збірна команда України, Федерація футболу та ФК «Дніпро» відгукнулися на запрошення Державної Прикордонної служби України підтримати бойовий дух наших хлопців:
 
* Хлопці виконують свій обов’язок перед країною і захищають усіх нас та наші цінності. Обов’язок кожного українця – допомогти воякам нести цю службу, підтримати всім необхідним, висловити свою повагу й вдячність за їхню відданість і самопожертву заради нації, - зауважив колишній наставник національної команди України Мирон Маркевич.
 
Основну роботу щодо збору гуманітарної допомоги нашим воякам здійснив Фонд Романа Зозулі «Народна Армія», яку в цьому підтримали усі інші учасники поїздки в зону АТО. Заздалегідь поцікавившись у військових, що саме є найбільш необхідним дня них, футбольні волонтери зібрали повний вантажний мікроавтобус питної води, предметів гігієни, харчових наборів, цигарок. Також прихопили чимало футбольної атрибутики – ігрові футболки збірників Романа Зозулі та Артема Федецького, матчеві вимпели національної команди, клубні вимпели ФК «Дніпро», шарфики збірної та клубу, в тому числі з фіналу Ліги Європи УЄФА. Особливе місце серед сувенірів займали ігрові м’ячі з фіналу Ліги Європи з автографами наших фіналістів та ігрові м’ячі із зображенням емблеми ФФУ.

 
Розпочавши волонтерський вояж о 8-ій ранку з Дніпропетровська, два мікроавтобуси дісталися кордону Донецької та Запорізької областей за чотири з половиною години. Просуваючись далі у колоні Державної Прикордонної служби, волонтери відвідали Донецький прикордонний загін у місті Маріуполі, після чого неодноразово побували неподалік лінії фронту - у підрозділах ДПСУ у селах Зоря, Сартана, Привражне, Гнутове. Крім того, футбольні візитери зупинялися на блок-постах, де несуть службу українські військові.
 
Для наших вояків зустріч з героями футбольного сезону стала приємною несподіванкою і справжньою віддушиною у непростій та ризикованій місії, яку вони виконують для України. Щирі усмішки та жваве обговорення перепитій нещодавніх футбольних баталій не залишали сумнівів у тому, що цей день і воєнні, і спортсмени запам’ятають на все життя. У ці ж дні українських вояків відвідав і гурт «НЕМО», який додав позитивних емоцій хлопцям на фронтів концертами упродовж двох днів поспіль. До речі, концерти відбувалися у селах Зоря і Сартана і зібрали велике число місцевих мешканців.








 
Прикордонники віддячили волонтерам смачною фронтовою вечерею та відзнакою начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби (без малого 200 прикордонників три тижні тому були переведені до Маріуполя з Львівського прикордонного загону). Та головною подякою і для тренерів, і для футболістів, і для військових стало взаємне побажання спільної Української Перемоги у боротьбі за свою землю і свою незалежність.











 

Медіа

вгору

читайте також

Loading...
Loading...

"зіркові" новини

Шановні,друзі.Кожна новина на сайті оцінюється читачами.За допис можна поставити від 1 до 5 зірочок.Відповідно,вираховується рейтинг новин.В цій рубриці представлена "десятка" найрейтинговіших новин за останні 100 днів.

Королевська втікала з Чернігова

15 квітня 2016
Королевська втікала з Чернігова
Королевська втікала з Чернігова на таксі Сьогодні, 15 квітня у Чернігові була спроба…

У Росії замовчують бунт мотострілецької бригади

16 березня 2016
У зв’язку з оприлюдненням в українських та російських ЗМІ реальних прізвищ кадрових…

Посол України в Хорватії дипломатично "послав" російського посла

10 лютого 2016
Посол України в Хорватії Олександр Левченко написав послу Росії в Хорватії Анвару Азімову…

Севастополь обклеїли проукраїнськими плакатами

19 лютого 2016
Вулиці анексованого Севастополя заполонили постери, що розповідають про родинні зв’язки…

Москаль порадив російським перевізникам як обійти блокаду на Закарпатті

12 лютого 2016
Як обійти російським перевізникам блокаду на Закарпатті в ексклюзивному коментарі для…

У Києві "Азов" та патріоти розігнали мітинг комуністів

17 березня 2016
Сьогодні, 17 березня,комуністів,що зібралися біля Історичного музею з метою провести…

У Полтаві вимагають закриття російських банків.Відео

11 березня 2016
Кілька десятків активістів сьогодні у Полтаві провели акцію протесту під будівлею…

Йожеф Сабо закликав українських футболістів не грати в Росії

10 березня 2016
Легендарний в минулому футболiст і тренер київського Динамо Йожеф Сабо закликав…

США продовжили санкції проти Росії

03 березня 2016
Президент США Барак Обама підписав указ про продовження на рік санкцій проти Росії, які…

Клімкін не хотів фотографуватися поруч з Лавровим у Парижі.Відео

04 березня 2016
У четвер, 3 березня, в Парижі відбулися переговори глав МЗС країн "нормандської…
Loading...