Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish

Интернет реклама УБС

Шахтар-Шальке 0:0.Огляд матчу

Львів. "Арена Львів"

Головний арбітр: Хюсейн Гечек (Туреччина)

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Шальке" (Гельзенкірхен, Німеччина) 0:0

"Шахтар": Пятов, Коваленко, Ракицький, Срна, Ісмаїлі, Тайсон (Едуардо 80), Гладкий, Малишев (Кривцов 89), Марлос (Ньому 74), Степаненко, Кучер

"Шальке": Ферманн, Нойштедтер, Матіп, Сані (Сем 87), Ерік Максім Шупо-Мотінг, Бельханда (Хунтелаар 88), Горецький, Майер (Шопф 81), Колашінац, Гайс, Кайсара

Попередження: Кучер 80, Гладкий 84, Кучер 86 - Сані 78 Вилучення: Кучер 86

Детальніше ...

Для воїнів АТО: оздоровчі фізкультурно-реабілітаційні заходи

Національний комітет спорту інвалідів України та Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» для учасників антитерористичної операції, які отримали важкі поранення або інвалідність внаслідок участі у бойових діях на Сході України, проводять на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру, що знаходиться у с.Яворів, Турківського району Львівської обл., оздоровчі фізкультурно-реабілітаційні заходи.

Під час заходу, що триває 12 днів, воїни АТО мають можливість займатись в тренажерному залі, покращувати свій психологічний та фізичний стан за допомогою йоги, тренуватись на лижних та біатлонних трасах узимку, а влітку - займатись скандинавською ходою та туризмом. Заняття проводять досвідчені фахівці з фізкультурно-спортивної реабілітації людей з інвалідністю. Зняти наслідки емоційного та фізичного напруження допомагають вечори активного спілкування, сауна тощо.

Участь у цих заходах для воїнів АТО - безкоштовна.

Запрошуємо усіх зацікавлених учасників АТО, які отримали важкі поранення або інвалідність внаслідок бойових дій на Сході України, до участі в цих оздоровчих фізкультурно-реабілітаційних заходах. За довідками прохання звертатись за тел.: 044 289 43 30, контактною особою є Калініна Нонна Львівна.

Детальніше ...

Україна припинила пропуск російських фур через кордон з Білоруссю

З 00:00 18 лютого 2016 року Україна припинила пропуск фур з Росії через білоруський кордон.

Про це йдеться в повідомленні Державного прикордонного комітету Білорусі.

"На рівні прикордонпредставницьких контактів від української сторони отримана інформація про те, що з 00:00 18 лютого 2016 р. рішенням Кабінету міністрів України великовантажні транспортні засоби з реєстраційними номерами Російської Федерації не будуть пропускати на українську територію", - йдеться в повідомленні.

 

Детальніше ...

Російські кури до чемпіонату Європи з біатлону почали нести фірмові яйця

На Росії досягли піку дебілізму в популяризації чемпіонату Європи з біатлону, який пройде в Тюмені з 24 по 28 лютого.

Спеціально до старту турніру тюменські кури почали нести ексклюзивні яйця.

Таку інновацію втілила в життя тюменська птахофабрика "Пышминская". Вона почала виготовляти лінійку продукції під брендом "Біатлон. Тюмень-2016", передає офіційна сторінка організаторів чемпіонату Європи в соціальній мережі "Вконтакте".

 Нагадаємо, Україна оголосила бойкот російському чемпіонату Європи і пропустить етап у Тюмені.

Детальніше ...

Київський Музей авіації увійшов у топ-14 кращих у світі

Державний Музей авіації в Києві (Жуляни) став одним із 14 найкращих світових музеїв літаків за версією CNN.

Автори рейтингу відзначають, що одним із найбільш вражаючих експонатів музею можна назвати Ту-104. Вони підкреслюють, що більшість літаків, які тут представлені, зроблені за часів СРСР. На території музею, площею в 20 га, знаходиться приблизно 70 експонатів.

Київський музей авіації знаходиться під шефством Національного Авіаційного Університету.

Також до рейтингу увійшли музеї у Вашингтоні (США), Даксфорде (Великобританія), Огайо (США), Ле Бурже (Франція), Краків (Польща) та інші.

Детальніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Loading...