Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish
Loading...

Интернет реклама УБС

смішне.останні новини

Москаль порадив російським перевізникам як обійти блокаду на Закарпатті

Як обійти російським перевізникам блокаду на Закарпатті в ексклюзивному коментарі для ТСН.ua пояснив глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.
На його думку, фури з РФ мають шукати об'їздні шляхи.

"Вибачте. Шукайте інші шляхи, їдьте через Шрі-Ланку, через Сомалі - це ваше право",-наголосив Москаль.

Детальніше ...

Москаль підтримав блокування російських фур на Закарпатті

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль прокоментував блокування фур із російськими номерами на в'їзді в область, сказавши, що громадські активісти висловлюють свою позицію, на яку мають право, пише «Є!».

Про це йдеться на офіційному сайті Москаля.

За його словами, акція не стосується автомобілів з українськими номерами чи номерами інших країн, усі вони безперешкодно в’їжджають на Закарпаття.

“ Я готую звернення в Кабмін, який має висловити з цього приводу свою принципову позицію і оформити її у вигляді відповідних нормативно-правових актів. Або ми з Росією воюємо, або торгуємо", – заявив Москаль.

Нагадаємо, на Закарпатті, в районі Нижніх Воріт у четвер, 11 лютого, ввечері розпочалася акція з блокування російських фур. Згодом активісти у Волинській області підтримали блокаду російських вантажівок .


Детальніше ...

До акції з блокування російських вантажівок долучилися активісти ще пʼяти регіонів України

Від сьогодні до ініціативи блокування російських вантажівок на Закарпатті долучилися активісти Чернівецької, Волинської, Львівської, Івано-Франківської та Дніпропетровської областей. В усіх областях підтримали мирний формат акції, проінформував член спілки учасників АТО “Побратими України” Микола Марчишак на спільній прес-конференції організаторів акції, передає кореспондент УНН.

Сьогодні відбулася зустріч активістів з керівниками СБУ, ГУ НП у Закарпатській області, Закарпатської ОДА та Управління патрульної поліції міст Ужгород та Мукачево. На зустрічі учасники блокади передали свої вимоги щодо загальнодержавного блокування російських вантажівок на території України.

Відтак запропоновано, щоб вище керівництво різних державних та правоохоронних структур звернулися з відповідною пропозицією до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів та Президента України. До 18.00 12 лютого має бути ухвалено рішення щодо реакції влади області на акцію блокади.

Член волонтерської організації батальйону “Айдар” Віталій Грегор озвучив делеговану губернатору Закарпаття Геннадію Москалю пропозицію звернутися до керівництва російських логістичних компаній з роз'ясненням акції блокади.

“Не можна сприймати блокаду як зневагу до водіїв чи перевізників. Це висловлення нашого ставлення до Російської Федерації як держави-окупанта та до її керівництва” — наголосив Віталій Грегор.

Наразі активісти повідомили про спробу втрутитися в акцію третіх осіб, про що учасники блокади проінформували керівництво ГУ НП України у Закарпатській області.

Активісти й надалі роз'яснюють водіям вантажівок з номерами РФ, серед яких як громадяни Росії, так і Білорусі, свою позицію щодо ставлення до Росії як країни-агресора.

Наразі конфліктів між сторонами не виникало. За умови перекриття вʼїзду фурам РФ на територію Закарпаття львівськими активістами, учасники закарпатської “ввічливої блокади” планують зняти блокпости у с. Нижні Ворота і передислокуватися на підтримку львів’янам.

Нагадаємо, що з 11 лютого на трасі Київ-Чоп в районі с. Нижні Ворота Воловецького району Закарпаття розпочалася безстрокова акція з блокування вантажівок з Російської Федерації, які прямують з Львівської та Волинської областей на митні пункти пропуску у Закарпатській області. Через заборону вʼїзду російським вантажівкам на територію Польщі, перевізники спрямували свій транспорт на пункти пропуску з Румунією, Словаччиною та Угорщиною. Ініціаторами акції виступили активісти підрозділу та ГО “Карпатська Січ”, Правого Сектору, ЦК “Азов”, волонтерської частини батальйону “Айдар”, спілки учасників АТО “Побратими України”.

Детальніше ...

Волинь блокує російські фури

Активісти анонсували на 8,00 12 лютого безстрокову акцію  з блокування руху вантажного транспорту з державними номерними знаками Російської Федерації в районі села Гірники траси Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече.

"Почали о 8:00, як і обіцяли! Як результат завернули чотири авто та зловили одного "фаната" з георгієвською лентою, який проїхав через всю Украіну", -повідомляють в соцмережах активісти.

Детальніше ...

Україна може переорієнтувати на себе вантажоперевезення з Європи до Китаю — ЄБРР

«Укрзалізниця» зараз має шанс скористатися західними санкціями і переорієнтувати на себе весь потік контейнерного з’єднання Європа-Китай. 

Про це Аgravery.com повідомив Ельчин Мірджафаров, консультант ЄБРР в Республіці Казахстан.

«І якщо це Україні вдасться, то скасування санкцій в майбутньому не змінить вантажопотоку, так як логістичні схеми зберігаються зазвичай десятиліттями. Зараз, коли Польща заборонила проходження по своїй території вантажів Росії, а Росія у відповідь зробила те ж саме стосовно Польщі, а Литва оголосила про своє приєднання до програми «Шовковий шлях» в обхід Росії, шанс, який випав Україні, звичайно вражає», — сказав він.

За словами Мірджафарова, треба взяти до уваги те, що звичайно Європа вже має шляху перевезення контейнерних вантажів в Китай морем і залізницею через Туреччину. Але обидва шляхи — дорожчі шляху через Росію і значно триваліші за часом.

«Якщо європейський контейнер морем потрапляє до Китаю за ціною (орієнтовно) 3000 доларів за 21 день (через Суец) або до 30 днів (маршрут через ПАР) з декількома навантаженнями в різних портах, то по Транссибірській магістралі контейнер потрапляв в Китай за 9 днів і 4100 доларів. Туреччина провозить вантаж за 11 днів, встановлюючи тариф 4000 доларів. Україні поки що вдається провести вантаж за 13-14 днів і ціна перевезення наближається до 5.5 тисяч доларів», — повідомив консультант.

На думку експерта, Україна може підвищити швидкість проходження контейнерів і одночасно знизити вартість перевезення хоча б до турецьких 4000 доларів. Резерв полягає в способі перевезення контейнерних вантажів «Укрзалізницею»: поки що вона перевозить їх по морю не так на спеціально пристосованих для контейнерів контейнеровозах, а на залізничних поромах, вартість перевезення на яких в рази вище, ніж перевезення звичайного контейнера.

Детальніше ...
Підписатися на цей канал RSS

читайте також

Loading...
Loading...

"зіркові" новини

Шановні,друзі.Кожна новина на сайті оцінюється читачами.За допис можна поставити від 1 до 5 зірочок.Відповідно,вираховується рейтинг новин.В цій рубриці представлена "десятка" найрейтинговіших новин за останні 100 днів.

Королевська втікала з Чернігова

15 квітня 2016
Королевська втікала з Чернігова
Королевська втікала з Чернігова на таксі Сьогодні, 15 квітня у Чернігові була спроба…

У Росії замовчують бунт мотострілецької бригади

16 березня 2016
У зв’язку з оприлюдненням в українських та російських ЗМІ реальних прізвищ кадрових…

Посол України в Хорватії дипломатично "послав" російського посла

10 лютого 2016
Посол України в Хорватії Олександр Левченко написав послу Росії в Хорватії Анвару Азімову…

Севастополь обклеїли проукраїнськими плакатами

19 лютого 2016
Вулиці анексованого Севастополя заполонили постери, що розповідають про родинні зв’язки…

Москаль порадив російським перевізникам як обійти блокаду на Закарпатті

12 лютого 2016
Як обійти російським перевізникам блокаду на Закарпатті в ексклюзивному коментарі для…

У Києві "Азов" та патріоти розігнали мітинг комуністів

17 березня 2016
Сьогодні, 17 березня,комуністів,що зібралися біля Історичного музею з метою провести…

У Полтаві вимагають закриття російських банків.Відео

11 березня 2016
Кілька десятків активістів сьогодні у Полтаві провели акцію протесту під будівлею…

Йожеф Сабо закликав українських футболістів не грати в Росії

10 березня 2016
Легендарний в минулому футболiст і тренер київського Динамо Йожеф Сабо закликав…

США продовжили санкції проти Росії

03 березня 2016
Президент США Барак Обама підписав указ про продовження на рік санкцій проти Росії, які…

Клімкін не хотів фотографуватися поруч з Лавровим у Парижі.Відео

04 березня 2016
У четвер, 3 березня, в Парижі відбулися переговори глав МЗС країн "нормандської…
Loading...