Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish

Интернет реклама УБС

Збірна України із синхронного плавання вперше у своїй історії пробилася на Олімпіаду.

  • Опубліковано в спорт

Збірна України з синхронного плавання здобула командну ліцензію на Олімпіаду-2016
У Ріо-де-Жанейро (Бразилія) завершився передолімпійський кваліфікаційний турнір з синхронного плавання, де в командних змаганнях перемогу здобула національна збірна України. 

Наша команда отримала від суддів в сумі 186.7855 бала, повідомляє офіційний сайт змагань.

Українки лідирували вже після технічної програми, за виконання якої судді їм поставили 92.2855 бали. У довільній програмі наша команда отримала оцінку 94.5000 бали.

Друге місце на турнірі у майбутній столиці Олімпійських ігор-2016 посіла команда Японії (186.7330), а третє – синхроністки Італії (181.7487).

Українська команда виступала у складі: Лоліта Ананасова, Ганна Волошина, Дар’я Юшко, Ксенія Сидоренко, Олександра Сабада, Олена Гречихіна, Анастасія Савчук, Ольга Кондрашова, Ольга Золотоверха.

Нагадаємо, Ігри XXXI літньої Олімпіади пройдуть з 5 по 21 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

P.S. Для підняття настрою та ознайомлення з синхронним плаванням радимо подивитись відео.

Детальніше ...

Алтайнаш:У Барнаулі дитсадок видавав грамоти з українською символікою

У столиці Алтайського краю РФ дитячий садок взимку видавав грамоти з гербом України.

Як повідомляє "Алтапресс", відповідні фотографії були опубліковані в спільноті Barnaul22 в соцмережі "Вконтакте".

"Як можна пояснити ситуацію, коли в барнаульському дитячому садку №258 сім'ї нагороджують грамотами з гербом і прапором України? Чи це зроблено спеціально, і тепер Алтайський край входить до складу України? Поясніть будь ласка!", - наводиться в повідомленні коментар такої собі Юлії К., що надіслала фотографії.

У свою чергу, як повідомила виданню завідуюча дитсадком №258 Барнаула Анна Єлфімова, вихователі "просто роздрукували зразок грамоти з інтернету".

Зазначимо також, що будівля барнаульського дитсадка, що "визнав" суверенітет України, виконана в синьо-жовтих тонах, а на його території знаходиться опудало в синьо-жовтому вбранні.

детский-сад258.рф

детский-сад258.рф

Детальніше ...

У Сумах з'явилась фан-зона, присвячена змаганню біатлоністів

  • Опубліковано в спорт

У Сумах всі бажаючі дивляться світову біатлонну першість разом.

Чемпіонат світу з біатлону — одна з найважливіших спортивних подій для сумчан, адже в області він — без перебільшення найпопулярніший вид спорту.

У торгово-розважальному комплексі «Лавина» у Сумах відтепер функціонує фан-зона, присвячена головному змаганню біатлоністів. Вона зібрала багатьох прихильників цього виду спорту.

Добрі емоції, спілкування, сувеніри від Національного олімпійського комітету України, а найголовніше — віра в успішний виступ наших спортсменів.

Детальніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Loading...