Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish

Интернет реклама УБС

Динамо - Дніпро 2-0.Огляд матчу

Українська Прем'єр-ліга 2015/2016. 17-й тур

5 березня. Київ. НСК «Олімпійський». 14 088 глядачів

"Динамо" (Київ) - "Дніпро" (Дніпропетровськ) 2:0

Голи: Ярмоленко 20, Гусєв 39

"Динамо": Шовковський (к) – Віда, Хачеріді, Драґовіч, Антунеш – Міґел Велозу – Ярмоленко, Гармаш (С. Сидорчук 74), Буяльський, О. Гусєв (О-др Яковенко 71)– Теодорчик

Тренер – Сергій Ребров

«Дніпро»: Лаштувка – Артем Федецький (Андерсон Піко 82), Папа Ґуйє, Чигринський, Матос – Ротань (к), Є. Шахов – В. Лучкевич (Бруну Ґама 46), Безус (Джон Хайро Руїс 46), Матеус – Зозуля

Судді: А. Жабченко (Хмельницький) – О-др Войтюк (Запоріжжя), Шлончак (Черкаси)

Попередження: Буяльський 64 – Матос 21, Ротань 35, Зозуля 42, Артем Федецький 58, Джон Хайро Руїс 90

Детальніше ...

Чорноморець - Карпати 0-0.Огляд матчу

Українська Прем'єр-ліга 2015/16. 17-й тур

Одеса, стадіон "Чорноморець"

Головний арбітр: Іван Бондар (Київ)

"Чорноморець" (Одеса) - "Карпати" (Львів) 0:0

"Чорноморець":Д. Безрук – О. Данченко, Азацький, Є. Мартиненко, Матеус – Артем Філімонов (к), В. Куценко – Татарков (Сільвіо 86), К. Ковалець (Є. Смирнов 82), Кабаєв – Хобленко (Барилко 81)

Тренер – Олександр Бабич

«Карпати»:Мисак – Д. Мірошниченко, Пластун (к), Гітченко, Костевич – Голодюк, Неплях (Худоб’як 37) – Ксьонз (Ґабріель Окечукву 81), Карноза (Чачуа 76), Кадимян – Бланко Лещук

Тренер – Володимир Безуб’як

Судді:І. Бондар (Київ) – Альохін (Хмельницький), Матяш (Донецьк)

Попередження:Хобленко 19, Кабаєв 59, Барилко 86 – Костевич 42, Голодюк 83

 

Детальніше ...

Українці здобули золото та срібло на зимовому чемпіонаті світу зі стрільби з лука

  • Опубліковано в спорт

Фінал на зимовому чемпіонаті світу зі стрільби з лука став українським !!!

Український фінал на зимовому чемпіонаті світу зі стрільби з лука завершився перемогою Георгія Іваницького!

Георгій Іваницький – Сергій Макаревич 7:3 (30:29, 29:28, 29:29, 27:30, 29:28)

Вітаємо наших спортсменів із завоюванням найвищих сходинок п'єдесталу! БРАВО!!!

Детальніше ...

Сталь Дз - Олександрія 2-2.Огляд матчу

Українська Ліга Парі-Матч, 17-й тур

Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор"

Головний арбітр: Сергій Бойко (Київська область)

"Сталь" (Дніпродзержинськ)-"Олександрія"2:2

Голи:Кравченко 15, Дебелко 75 - Пономар 28, Запорожан 60 (пен.)

"Сталь":Паньків - Барановський (Буднік 64), А. Кравченко, Іщенко, Воронін - Карасюк, Каленчук - Лазіч, Е.Малак'ян, Г.Малак'ян (Дебелко 74) - Васін

"Олександрія":Леванідов - Микицей, Басов, Імереков, Путраш - Банада, Запорожан - Козак (Чорній 66), Куліш (Шендрик 90+2), Таргамадзе - Пономар (Леонов 79)

Попередження:Барановський 3, Васін 19, Іщенко 50, Каленчук 56, Г. Малак'ян 70, Карасюк 90+4 - Козак 14, Микицей 68, Чорній 82

 

Детальніше ...

Турчинов анонсував пробні пуски ракет, здатних долетіти до Челябінська

Найближчим часом Україна планує проводити пробні запуски ракет повністю українського виробництва.

Про це, 4 березня, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони РНБО Олександр Турчинов.

«Наші вчені, конструктори та інженери забезпечили виробництво на наших українських підприємствах усіх необхідних компонентів, одержаних раніше в кооперації з РФ, що надає нам можливість не тільки на виставках показувати ракети, але і використовувати їх у бойовому застосуванні», — зазначив він.

Більш детальної інформації секретар РНБО не дав, проте повідомив, що при цьому Україна зміцнює свою оборону, не порушуючи жодного взятого на себе міжнародного зобов'язання.

Швидше за все, Олександр Турчинов мав на увазі тактичні ракетні комплекси «Грім», «Коршун» і унікальну універсальну ракету «Сапсан» проти повітряних і наземних цілей, яку спроектувало КБ «Південне».

«Грім» створений для знищення наземних цілей на дистанції до 300-500 кілометрів, і повинен замінити застарілу «Точку-У». Практична дальність застосування ракети, без урахування «юридичних» обмежень, — 2000 км. Вона здатна долетіти, наприклад, до Челябінська, Єкатеринбурга, якщо пуск проведений з Харкова. Вага боєзаряду «Грому» 480 кілограм, як і у російського «Іскандера». Такі характеристики сприяють ураженню цілей на площі близько 10 квадратних кілометрів.

Напередодні в київському політехнічному інституті (КПІ) був підписаний меморандум про науково-технічне співробітництво між Міністерством оборони, держконцерном «Укроборонпром» і КПІ. Присутній на презентації нових проектів озброєння і безпілотних авіакомплексів Турчинов заявив, що кінцевою метою розробок має стати «новітня, могутня зброя, що захистить життя наших громадян».
«Зараз країна гостро потребує нову сучасну зброю, яка надійде на озброєння бійцям АТО для захисту України від сусідньої країни-агресора, зупинить російські війська «і при необхідності знищить», — сказав Турчинов

Детальніше ...

Сергій Семенов сенсаційно третій в спринті на ЧС з біатлону !

  • Опубліковано в спорт

Вже другий змагальний день чемпіонату світу в Холменколлені виявляється історичним для нашого біатлону!Сергій Семенов стає другим серед наших чоловіків призером особистої гонки чемпіонату світу, завоювавши бронзу в спринті! Показавши прекрасний рівень готовності на своєму етапі вже міксті, сьогодні Сергій зробив те, чого мало не вистачило домогтися команді - піднявся на п'єдестал пошани чемпіонату світу!

Провівши два переконливих кола і ідеальну стрільбу лежачи, Сергій на стійку підійшов вже одним з очевидних претендентів на нагороди. Розуміючи ціну промаху в цій ситуації, наш спортсмен дуже грамотно повівся з останнім пострілом - не став поспішати, проте закрив останню мішень! Останнє коло перетворилося для українця в боротьбу за срібло з легендою світового біатлону Уле-Айнаром Бьорндаленом. Програючи п'ять секунд на виході зі стрільбища, Семенов вже за півкілометра до фінішу зумів вийти вперед! Але фінішний відрізок Король біатлону відпрацював трохи краще, випередивши Сергія на 0,7 секунди. Та Семенов не залишив жодного шансу іншому норвежцю - Йоханнесу Бе, залишивши торішнього чемпіона світу зовсім без медалі!

Перед початком гонки всі гадали: хто ж виявиться правим у стратегії на гонку: французи і росіяни, які заявили лідерів в першу групу, або норвежці з німцями, які відправили найсильніших спортсменів в середину і кінець протоколу. Спринт показав, що мали рацію німці і норвежці і ... Мартен Фуркад! Француза анітрохи не збентежив ранній стартовий номер і те, що його результат стане орієнтиром для всіх суперників. Яка різниця, якщо цей орієнтир все одно недосяжний ?! Коли Мартен проходить гонку без штрафу, як це сталося сьогодні, боротися з ним не може ніхто. Гандикап лідера Кубку світу перед гонкою переслідування - майже півхвилини. Фуркад завоював вісім золотих медалей чемпіонатів світу, наздогнавши за цим показником, ще один живий символ французького біатлону - Рафаеля Пуаре.

А друге місце у Уле-Айнара Бьорндалена, який боровся з Пуаре протягом всієї його кар'єри та є прикладом безмежної самовідданості та відданості біатлону! 42-річний спортсмен просто ідеально підійшов до домашнього чемпіонату світу, після якого планував завершувати активні виступи. Але хіба можна йти зі спорту, коли у тебе ще так багато сил, і коли ти особистим прикладом можеш так яскраво вчити набагато молодших суперників, як потрібно перемагати в біатлоні ?! І хоча йти потрібно переможцем, чому б не зробити це після ще однієї тріумфальної Олімпіади? :)

Останнім з реальних претендентів на медалі йшов німець Сімон Шемпп, і саме за його результатом стежили українські вболівальники, подумки стискаючи медаль в руках Сергія Семенова. Але Шемпп, промахнувшись на стрільбі лежачи, після стійки мав від українця 12-секундне відставання і на дистанції нічого не зміг протиставити нашому спортсменові, а за кілька метрів до фінішу ще і впав на рівному місці, відсунувши себе на три позиції в фінішному протоколі - до восьмого місця. До речі, напередодні норвезькі телевізійники спробували передбачити переможця гонки за допомогою Лося і бананів з іменами переможців. Вибір тварини-оракула припав саме на Шемппа ... Лось виявився не правий:)

Поряд з Сергієм Семеновим дуже непогану готовність до чемпіонату світу продемонстрували й інші учасники нашої збірної. Олександр Жирний прекрасно проявив себе в першу чергу в стрільбі, відпрацювавши на рубежах не тільки без помилок, але і здорово по ритмічності стрільби. Все це дозволило Саші фінішувати в топ-тридцятці. Ще краще проявив себе Артем Прима, навіть, незважаючи на один промах у стійці - на фініші Артем показав 22-й результат. І лише один з українців не зумів сьогодні заробити кубкові очки - на жаль, Дмитра Підручного підвела точність в ліжці, де він пішов на два штрафних кола і в підсумку фінішував 44-м.

У загальному заліку Кубку світу ситуація стала вже зовсім визначеною. Той, хто йде другим,Антон Шипулін, провалив спринт, зайнявши 45-е місце, і відрив Мартена Фуркада від суперників досяг непристойних 283 балів! З огляду на солідний (двохвилинний!) гандикап перед персьютом, француз вже після гонки переслідування може офіційно гарантувати собі Великий Кришталевий Глобус! Малий Глобус за перемоги в заліку спринтів у Мартена вже в кишені – навіть, незважаючи на гонку що залишається в Ханти-Мансійську. Після блискучого виступу Сергія Семенова у нас знову з'явився свій представник в топ-тридцятці Кубку світу - зараз Семенов займає 28-е місце. Втім, про мас-старт чемпіонату світу він може не турбуватися: Сергія вже відібрали туди, як призера чемпіонату!

У кубку націй наша команда зберегла сьоме місце, і навіть на відстань витягнутої руки наблизилася до американців, які йдуть попереду. Ну, а лідерству норвежців тут, як і раніше, нічого не загрожує.

За результатами спринту завтра спортсмени вийдуть на гонку переслідування, і українські вболівальники будуть тут максимально зацікавленими глядачами!

Детальніше ...

Україна приєдналася до створення міжнародного транспортного коридору

  • Опубліковано в світ

Україна приєдналася до ініціативи Польщі зі створення міжнародного транспортного коридору Via Carpatia від Балтики до Егейського моря, який дасть змогу зміцнити співробітництво з країнами Близького Сходу.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури та будівництва Польщі.

Згідно з повідомленням, 3 березня у Варшаві було підписано декларацію про будівництво міжнародного транспортного коридору з півночі до півдня Європи з відгалуженнями у напрямку України і Білорусі під назвою Via Carpatia.

"Важливим елементом цієї декларації є приєднання України й Туреччини до співпраці в рамках Via Carpatia і розширення ініціативи за рахунок країн, які не входять до ЄС. Це дасть змогу зміцнити співпрацю в рамках "Східного партнерства" та економічного обміну з країнами Близького Сходу", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що у зустрічі, присвяченій питанням реалізації проекту транспортного коридору, крім польської сторони, взяли участь представники профільних міністерств з України, Румунії, Болгарії, Угорщини, Чехії, Туреччини й Словаччини.

У повідомленні наголошується, що зміцнення співробітництва між країнами, через які проходитиме коридор, дозволить залучити для його створення фінансування із загальноєвропейських фондів.

У прес-службі Міністерства інфраструктури України підкреслили, що в 2010 році ідея створення коридору Via Carpatia полягала в з'єднанні країн Східної Європи - членів ЄС, тоді як на сьогоднішній день актуальним є продовження коридору з відгалуженнями на територію України.

"Міністерство інфраструктури України прийняв запрошення взяти участь у проекті, адже це збігається з інтересами України з розвитку дорожньої інфраструктури західній частині країни, в контексті інтеграції транспортної системи України в транс'європейську транспортну мережу. Важливо відзначити, що міністр інфраструктури і розвитку Польщі підкреслив важливість участі України у створенні сучасної транспортної системи", - зазначили в прес-службі.

Також повідомляється, що в рамках вищезазначеного заходу відбулися тристоронні консультації Україна - Литва - Польща, в ході яких сторони обговорили питання співробітництва у сфері автомобільного транспорту.

Раніше, наприкінці 2015 року, Польща повідомила про намір побудувати автомагістраль S19, яка є частиною загальноєвропейського маршруту Via Carpatia.

Автомагістраль S19 починатиметься біля литовського кордону (Будзіско), проходитиме через Сувалкі, Білосток, Люблін, Жешув (Польща) і закінчуватиметься на кордоні зі Словаччиною (Барвінек).

Дорога Via Carpatia повинна з'єднати територію семи країн (Литва, Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія, Болгарія, Греція). Головний маршрут проходить від Клайпеди до Салонік через Кошіце, Дебрецен, Тімішоару, Софію.

В Румунії і Болгарії передбачається будівництво двох відгалужень – у бік портового міста Констанца і до кордону з Туреччиною.

Детальніше ...

В Одесі замурували офіс Опозиційного блоку

Невідомі патріоти провели акцію з показового опломбування прихильників російських окупантів у Одесі.

Офіс Опозиційного блоку в Одесі невідомі патріоти замурували монтажною піною, екс-регіонали намагаються скаржитись на учасників флеш-мобу проти окупантів.

Про це ІНФОРМАТОР повідомили представники патріотичної спільноти області.

Як повідомляють прихильники російської окупації, близько 15 українських патріотів у камуфляжному одязі та балаклавах прийшли до офісу, і стали задувати двері та вікна монтажною піною. При цьому, за словами партії 5-ї колони Москви, повз проїздили поліцейські машини і ніяк не реагували на це. Опоблок вважає цю подію показовою, і вимагає відреагувати на флеш-моб молоді відповідні органи.

Детальніше ...

США ніколи не визнають анексію Криму, навіть через десятиліття, — Пентагон

  • Опубліковано в світ

Сполучені Штати Америки ніколи не визнають спробу анексії Криму Росією і навіть через десятиліття будуть домагатися повернення півострова Україні.

Про це заявив помічник міністра оборони США з питань Росії, України та Євразії Майкл Карпентер.

«Очевидно, що Крим є довгостроковою проблемою. І ми підходимо до її вирішення відповідно. Нещодавно ми відзначили 75-ту річницю декларації Веллеса, згідно з якою США не визнавали окупацію Радянським Союзом країн Балтії у 1940 році. Ми дотримувалися цієї позиції багато десятиліть. Я думаю, що наш підхід до питання Криму буде таким же», — сказав він.

Він також підкреслив, що США зайняли жорстку позицію щодо кримського питання. «Деякі санкції проти Росії ми ввели саме за незаконну спробу анексії Криму... Ми не здаємося по Криму. Ми визнаємо, що ця проблема не має військового рішення, так само, як і немає військового рішення проблеми Донбасу», — додав Карпентер.

Детальніше ...

На Волині хочуть заборонити російський бізнес

Представники низки громадських організацій підписали звернення до Волинської облради щодо заборони російського бізнесу та припинення торгівлі із РФ.

Фотокопію документу у соціальній мережі Facebook оприлюднив активіст «Автомайдану України» Дмитро Василенко.

Громадські активісти пропонують Волиньраді звернутися до уряду і Верховної Ради із проханням заборонити російський бізнес в Україні та припинити торгівлю із РФ до завершення війни та окупації Криму.

Звернення підписали представники «Автомайдану України», «Самооборони Волині», Спілки власників зброї Волині та ГО «Бойкот».

«Прошу прийти 10 березня на засідання Волинської обласної ради та підтримати Патріотичні сили Волині», – закликав Василенко

Детальніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Loading...