Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish

Интернет реклама УБС

Олександрія - Динамо 1-1

Кубок України-2015/16. 1/4 фінала. Перший матч

Київ. НСК "Олімпійський".3 574 глядачі

"Олександрія" - "Динамо" (Київ) 1:1

Голи:Басов 31 - Ярмоленко 66

"Олександрія":А. Новак – Чеботаєв, Басов, Шендрик, Путраш – Банада, Запорожан (к) – М. Козак (Старенький 80), Д. Леонов (Есеола 73), Тарґамадзе (Чорній 73) – Пономар

Тренер – Володимир Шаран

"Динамо":Рудько – Віда, Хачеріді, Драґовіч, Антунеш – Петровіч – Ярмоленко (к), Міґел Велозу, Буяльський (Гармаш 67), Дерліс Ґонсалес (О. Гусєв 66) – Р. Яремчук (Теодорчик 46)

Тренер – Сергій Ребров

Судді:Можаровський (Львів) – Левко (Чернівці), Плужник (Харків)

Попередження:Чорній 88

 

Детальніше ...

Сталь Дз - Дніпро 0:3.

Кубок України-2015/16. 1/4 фінала. Перший матч

Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор"

Головний арбітр: Євген Арановський (Київ)

"Сталь" (Дніпродзержинськ)-"Дніпро" (Дніпропетровськ)0:3

Голи:Матеус 32 (пен.), Гама 70, Матос 90+2

"Сталь":Паньків - Пшеничних, Іщенко, Барановський (Дебелко 73), Воронін - Карасюк, Каленчук - Лазіч, Г.Малакян, Е.Малакян (Котляр 82) - Васін

"Дніпро":Лаштувка - Федецький, Гуйе, Чигринський, Матос - Ротань, Шахов (Політило 84) - Матеус (Джон 72), Безус, Лучкевич (Гама 46) - Зозуля

Попередження:Воронін 62, Васін 90+3 - Шахов 34, Федецький 35

 

Детальніше ...

США позбавили українські товари від податків

Сполучені Штати Америки не оподатковують деякі українські товари. При цьому продовжується робота Посольства України в США з Офісом торгового представника Комісією з міжнародної торгівлі, щоб цей список розширився.

Про це повідомив Посол України в США Валерій Чалий.

"Є сегмент інертних газів. Він маловідомий, але в ньому є своя ніша, яку заповнює український виробник. Ми працюємо в цьому напрямку, щоб максимально займати певні ніші і розширювати свою присутність у них", - зазначив дипломат.

Чалий повідомив, що умови ведення бізнесу в США не всім відомі. Завдяки активній роботі посольства в США, були зняті тарифні обмеження з 3800 товарних позицій. Іншими словами, наша країна була зарахована в пільгову генералізовану систему преференцій.

"На території США практично без мита можна продавати кондитерські вироби, овочі, консерви, макуху, волоські горіхи, крупи і борошно з вівса й кукурудзи. У промисловій сфері - пігменти та препарати, виготовлені на основі діоксиду титану, столярні вироби, частини залізничних локомотивів, вагонів і рухомого складу й багато іншого", - заявив дипломат.

Детальніше ...

США продовжили санкції проти Росії

  • Опубліковано в світ

Президент США Барак Обама підписав указ про продовження на рік санкцій проти Росії, які ввели два роки тому через анексію Криму та конфлікт на Донбасі.

Як сказано в документі, "надзвичайний режим, введений в зв'язку зі спробами підірвати демократичні процеси в Україні", порушити її мир, безпеку, суверенітет і територіальну цілісність - зберігається.

Серед причин, які спричинили санкції, вказана анексія Росією Криму, використання сили в Україні та спроби підірвати там демократичні процеси.

Указ "Продовження загрози національній безпеці з урахуванням подій в Україні" посилається на попередні укази від 6 березня 2014 року, 16 березня 2014 року, 20 березня 2014 року та 19 грудня 2014 року.

У документі сказано, що оскільки дії Російської Федерації щодо України продовжують являти собою особливу і надзвичайну загрозу національній безпеці і зовнішній політиці США, то санкції, введені проти Росії, будуть продовжені ще на один рік.

Голова міжнародного комітету Держдуми Росії Олексій Пушков назвав рішення США очікуваним.

"Обама на рік продовжив санкції проти Росії. Іншого чекати не доводилося. Переговори щодо Сирії для Обами не означають поліпшення відносин з Москвою", - написав він на своїй сторінці в Twitter.

У березні 2014 року Європейський союз і США оголосили про введення санкцій у відповідь на анексію Криму. Санкції ввели проти компаній і окремих осіб.

Більш важкі для Росії - економічні - санкції впровадили улітку 2014 року через конфлікт на сході України, в причетності до якого Москву звинуватили США та Євросоюз.

Російська влада відкидає ці звинувачення, заявляючи, що на Донбасі воюють лише російські добровольці.

"Приєднання" Криму до РФ російська влада вважає легітимним.

Раніше держсекретар США Джон Керрі заявив, що санкції проти Росії діятимуть до тих пір, поки Москва не виконає всі пункти Мінських угод, які мають на меті мирне врегулювання на сході України.

"У Росії є простий вибір: повністю виконати Мінські угоди або продовжувати терпіти санкції, що завдають економічної шкоди", - сказав пан Керрі на Мюнхенській конференції з безпеки.

"Санкції ніколи не закінчаться самі по собі", - додав він.

"Однак нам не потрібно забувати, чому їх спочатку ввели: щоб відстояти основні права України - її суверенітет і територіальну цілісність. Простіше кажучи, Росія може довести своїми діями, що поважає український суверенітет - так само, як вона наполягає на повазі до свого" , - підкреслив держсекретар США.

У відповідь на санкції США, Європейського Союзу та інших країн Росія оголосило продовольче ембарго проти цих країн.

Детальніше ...

На Закарпатті вулицю Леніна перейменовано на Леннона

В одному із селищ Закарпатської області в рамках декомунізації вулицю Леніна перейменували на честь учасника групи «Бітлз» Джона Леннона.

Про це повідомляється на офіційному сайті Закарпатської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що губернатор Геннадій Москаль підписав розпорядження про перейменування вулиць у населених пунктах області в рамках закону «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону їхньої символіки».

«Вулицю Леніна в с.Калини Тячівського району перейменовано на вул. Джона Леннона (співак і композитор, учасник групи «Бітлз»)», – зазначено в документі.

Також перейменовано низку вулиць. Зокрема на честь Томаша Масарика – президента Чехословаччини періоду входження в неї Закарпаття, симпатик українського національного руху, загиблого в АТО Віктора Маркуся, видатних угорських та румунських діячів літератури та мистецтва.

Детальніше ...

Волинь - Зоря 1-1.Огляд матчу

Кубок України. 1/4 фінала. Перший матч

Луцьк. Стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)

"Волинь" (Луцьк) - "Зоря" (Луганськ) 1:1

Голи:Богданов 18 - Тотовицький 25

"Волинь":Неділько - Р.Нікітюк, Шабанов, Горопевшек, Польовий - Богданов, Кравченко - Мемешев, Гуменюк, Хомченко (Чепелюк 46) - Козьбан

"Зоря":Шевченко - Каменюка, Чечер, Сіваков, Сухоцький - Гордієнко, Чайковський - Тотовицький (Пауліньо 62), Ліпартія, Петряк (Караваєв 46) - Будківський

Попередження:Каменюка 22

 

Детальніше ...

Ворскла - Шахтар 0:4.Огляд матчу

Кубок України 2015/2016, 1/4 фінала, перший матч

Полтава. Стадіон "Ворскла" ім. Бутовського

Головний арбітр: Анатолій Абдула (Харків)

"Ворскла" (Полтава) - "Шахтар" (Донецьк) 0:4

Голи:Коваленко 4, Феррейра 55, Кучер 58, Нем 80

"Ворскла":Непогодов, Ребенок, Дитятьєв, Пердута, Бартуловіч (Хльобас 64), Коломоєць (Бараннік 67), Чеснаков, Ткачук (Довгий 75), Скляр, Даллку, Сімінін

"Шахтар":Пятов, Коваленко, Срна, Тайсон, Феррейра, Ордець, Малишев, Шевчук, Марлос (Едуардо 62), Степаненко (Нем 62), Кучер (Матвієнко 71)

Попередження:Ткачук 27, Дитятьєв 45, Дитятьєв 60 - Марлос 29

Вилучення:Дитятьєв 60

 

Детальніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Loading...