Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish

Интернет реклама УБС

Американський волонтер розпочав в Україні проект психологічної реабілітації воїнів

Американський волонтер, випускник Гарварду Роман Торговицький розпочав в Україні проект психологічної реабілітації Wounded Warrior Ukraine. Протягом року участь в ньому взяли участь близько двох сотень людей. Роман говорить, що відбір на тренінги був доволі серйозним – за планом, учасники тренінгів мають самі стати тренерами за методикою «бодинаміки». Методика була напрацьована в Данії для «натівських» ветеранів, які не хотіли визнавати, що потребують допомоги.
Це буде передача знань не від спеціаліста пацієнту, а від рівного – рівному.

«Наша ідея – це створити в суспільстві мережу ветеранів і людей із емоційними травмами, які будуть допомагати іншим, використовуючи як свій досвід, так і знання з наших тренінгів. І це буде передача знань не від спеціаліста пацієнту, а від рівного – рівному. Кожен наш тренінг веде психотерапевт і ветеран, який був на тренінгах раніше», – говорить Торговицький.

Допомагати військовим боротися із емоційними травмами мають ті, хто пройшли через аналогічні обставини, додає він.

Шестеро випускників першого курсу тренінгів працюють помічниками, четверо з них вирішили отримувати психологічну освіту, щоб стати тренерами."

Реєстрація на повний тренінг подолання бойової травми Wounded Warrior Ukraine:
http://woundedwarriorukraine.org/application-training-full/

Ніхто не повинен залишатись на самоті з жахами війни!

Детальніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Loading...