Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish

Интернет реклама УБС

А що то було?-Посол Росії привітав главу МЗС Польщі з Новим роком ...4 лютого

На прохання посла РФ у Варшаві, відбулася його зустріч з главою МЗС Польщі. Посол привітав міністра з Новим роком і не торкнувся жодної з важливих тем.
4 лютого посол Росії в Польщі Сергій Андрєєв відвідав міністра закордонних справ Польщі Вітольда Ващиковського.

За словами глави польської дипломатії, російський посол «прийшов, щоб привітати МЗС Польщі з Новим роком».

Зустріч міністра Ващиковського і посла Андрєєва відбулася на прохання російського посла. Після зустрічі міністр закордонних справ Польщі розповів, що розмова з російським дипломатом тривав 3-4 хвилини. «Пан посол прийшов, щоб побажати всього найкращого в Новому році.

Я використав цю можливість і нагадав йому, що тривають переговори з приводу проблем польських і російських перевізників. Також я висловив надію на те, що переговори закінчаться позитивним результатом, тому що, в іншому випадку, на цьому втратять обидві сторони», - сказав міністр Ващиковський. «Пан посол не торкнувся жодної з тих тем, які ми обговорювали в Москві (йдеться про зустріч на рівні заступників міністрів МЗС Польщі та Росії 22 січня – ред.). Ми не говорили ні про Смоленську катастрофу, про повернення уламків борту Ту-154М», - додав глава МЗС Польщі.

Детальніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Loading...