Menu
Ukrainian Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French Georgian German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Yiddish

Интернет реклама УБС

З Києва в АТО відправлять «Скаженого УКРа»

Вже через тиждень простори зони АТО буде борознити машина-монстр – витвір київських волонтерів під символічною назвою «Скажений УКР».

Це цілий мобільний побутовий комплекс з усілякими зручностями для українських бійців: від душових до прослуховування музики та Інтернету.

Новину повідомив автор проекту Михайло Світельський, передає «Преса України».

Мобільно-побутовий гігієнічний комплекс «Скажений УКР» може прийняти водночас від 40 до 60 бійців. Він створений на базі сідельного тягача і оснащений всіма можливими зручностями, які тільки можуть знадобитися солдатам в умовах фронту: душовими, пральнями, сушками, міні-перукарськими комплексами, підзарядками для мобільних. Тут навіть можна буде в комфортнх умовах прослуховувати музику в очікування прання білизни чи вийти в Інтернет, завдяки супутниковому зв’язку.

«Експлуатація даного мобільного комплексу в польових умовах надає певних переваг нашим військовим, оскільки воїн, який має можливість вирішувати свої побутово-гігієнічні потреби в комфортних умовах не зважаючи на віддаленість від базового табору чи постійного місця дислокації має можливість збільшити продуктивність своєї роботи не відволікаючись на побутові незручності та налагодження того самого побуту для вирішення особистих гігієнічних потреб», - розповів автор-конструктор комплексу Світельський.

«Скажений УКР» може працювати повністю автономно, оскільки оснащений спеціальними генераторами. При чому надавати свої послуги він може навіть під час руху.

Очікується, що в зону АТО він поїде вже через тиждень. У супровід до нього відправляється також машина «Універсальний УКР».

Детальніше ...

"Як бальзам на моє стареньке серце":Українські десантники отримали нові протитанкові комплекси

"Українські десантники отримали на озброєння новітні зразки протитанкових ракетних комплексів і керованих протитанкових ракет

Як повідомляє прес-служба Міноборони, ракетні комплекси призначені для ураження танків та інших броньованих цілей, в тому числі оснащених сучасними засобами динамічного захисту.

Вони також здатні вражати вертольоти супротивника. Весь комплекс оснащений напівавтоматичною системою наведення по лазерному променю. Крім того, можливе дистанційне керування ракетою по телевізійному каналу із закритої позиції.

Озброєння були виготовлене підприємствами держконцерну «Укроборонпром»"-про це повідомляє racurs.ua.

Інформацію підтверджують бійці з фронту:"Як бальзам на моє стареньке серце!
Чим більше дивишся, тим більше - кап кап кап! Любо дорого!
До підрозділів 25-ї окремої повітрянодесантної бригади ВДВ ЗСУ продовжують надходити на озброєння нові зразки протитанкових ракетних комплексів та керованих снарядів.
Для вмілого користування даним озброєнням з воїнами-десантниками проводяться теоретичні та практичні заняття зі спеціальної підготовки. Лише після того, як військовослужбовець успішно здає заліки, він вважається таким, що набув достатньої індивідуальної спроможності до виконання бойових завдань за призначенням. Новітнє озброєння випускають підприємства Державний концерн "Укроборонпром".
Дані зразки призначені для ураження танків та інших броньованих цілей, в тому числі оснащених сучасними засобами динамічного захисту. Крім того, можуть вражати «завислі» вертольоти. Комплекс оснащений напівавтоматичною системою наведення по лазерному променю. Також можливе дистанційне керування ракетою по телевізійному каналу з закритої позиції.
Друзi, на останньому фото якщо прочитали - "вiдсутня ракета", це ще не означає що її сперли! Тільки одне - хлопці вивчають мат базу! Зрозуміло? О тож! Пацани, бийте гадів! Немае ракет - зубами, когтями, оголоблями та сокирами, чiм можете, але нечисть винищити треба! 
Слава Україні! Смерть ворогам народу та окупантам!" - пише Віталій Клим

 

Детальніше ...

В Хусті квітує "Долина нарцисів"… поки що пролісками і шафранами. ФОТО

Туристичний сезон у заповідному масиві, розташованому поблизу Хуста відкрито. Охочі помилуватись унікальною Долиною нарцисів уже можуть вирушати у подорож. Наразі квітують шафрани та підсніжники. Туристів у ці дні, незважаючи на доволі прохолодну погоду, досить багато. Між мандрівниками є й угорці, і французи, і словаки, і кияни, і львів’яни…

– Я давно збирався відвідати це унікальне місце. У Закарпатті буваю часто, зокрема, в Берегові та у Вишкові, а от у заповідник вибрався вперше. Маю намір приїхати ще в пору цвітіння нарцисів. А зараз вражений не тільки квітами, але й тваринним світом, який просто зачаровує. Сьогодні бачив тут і білочку, і зайця, і навіть красеня-фазана, – розповідає для редакції новин «Карпатського об’єктива» Чобо Гулачі з Будапешта.

Вхід на територію заповідника у цю пору безкоштовний. Крім споглядання та фотографування провісників березня, для туристів працює ще й музей нарциса, а екскурсоводи організовують на Долину подорожі навіть для хустян.

 

 

Детальніше ...

В Дніпропетровську роздаватимуть яблука

У центрі Дніпропетровська будуть роздавати яблука.

Яблуко можна буде отримати в обмін на цигарку.

Про це журналістам 056.ua розповіли організатори такої незвичайної акції.

«Ідея проекту полягає у викоріненні паління, як такого в нашій країні. Ми будемо ходити по вулицях нашого міста і пропонувати курцям обміняти цигарку на яблуко. Така дрібниця, але підсвідомо людина вже розуміє, що палити-це погано і робить правильний вибір», - розповів один з організаторів.

Обміняти цигарку на яблуко можна буде 19 березня на Європейській площі.

Детальніше ...

Розвідка США офіційно попередила, що антивірус Касперського є вірусом ФСБ

  • Опубліковано в світ

Т.зв. «Антивірус» Касперського насправді є вірусом ФСБ. Сьогодні цей вірус добровільно встановлений на понад 400 млн. комп'ютерах по всьому світу.

Тепер американська розвідка офіційно попередила промислові компанії не використовувати вірус Касперського. Рік тому про зв'язки «лабораторії Касперського» з російськими спецслужбами написало агентство «Блумберг».

Софт від ФСБ можуть вільно «зламати» хакери-чекісти. Про це йдеться в повідомленні розвідуправління міністерства оборони США, яке, як пише The Washington Free Beacon, було розіслане в Пентагоні.

Чиновники з оборонної сфери, які ознайомилися з документом, розповіли виданню, що небезпека може загрожувати компаніям, що працюють у сфері електро- і водопостачання, а також інших промислових секторах.

У відомстві вважають, що ПО дозволяє ФСБ отримати доступ до систем управління та збору даних, а також до програм, які відповідають за роботу електро-, нафто- і газових мереж, водопроводу, очищення стічних вод і гребель.

Крім того, американські чиновники повідомили, що спецслужби Росії і Китаю займаються «кіберрозвідкою» в промислових мережах для проведення майбутніх атак.

Представники військової розвідки Пентагону відмовилися коментувати отримані виданням відомості. У «лабораторії» ФСБ імені Касперського тим часом заявили, що їхні продукти «призначені для захисту від зловмисників і шкідливих загроз і не можуть бути використані для нанесення шкоди будь-якій організації або юридичній особі».

Детальніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Loading...